KUSH JEMI NE

MIRËSEVINI NË BOTËN E NDËRTIMIT

“Project Line” eshte kompania e cila eshte e regjistruar ne Republiken e Kosoves dhe merret me Projektim, mbikqyrje, ndertim dhe konsult ,Project Line sot vepron me nje staf te kualifikuar e me eksperience, i cili perbehet nga arkitekte, inxhiniere,teknike te specializuar, dhe mesatarisht 50 specialiste e punetore me pervoje ne fushen e ndertimit.Që prej vitit 2017, Project Line e ka zgjeruar aktivitetin edhe jashte kufijve te Kosovës.

Rreth Nesh

CKA OFROJMË NE

SHËRBIMET TONA

Projektim

Ne mundohemi në kualitetin tonë të projektojmë banime individuale, banime kolektive dhe objekte afariste.

Ndërtim

Ne Ofrojmë ndërtimin e Objekteve individuale (shtëpive) me dy lloje punimesh ,punimet e vrazhda dhe sistem me çelsa në dorë si dhe ndërtimin e objekteve afariste (Lokaleve) me dy lloje punimesh ,punimet e vrazhda dhe sistem me çelsa në dorë.

RENOVIM

Ne Ofrojmë renovimin e objekteve individuale (Shtëpive) , objekteve kolektive (Banesave), objekteve afariste (Lokaleve)

PROJEKTET E FUNDIT

EKSPERIENCË DHE KUALITET

PARTNERËT TANË

NA KONTAKTONI

NJIHUNI ME BOTËN E NDËRTIMIT