Ekipi Jonë

Eksperiencë dhe Njohuri

Nuridin Abazi

Nuridin Abazi

SHEF EKZEKUTIV DHE INXHINJER I ARKITEKTURËS
Besart Abazi

Besart Abazi

DIZAJNER GRAFIK DHE WEB NDËRTUES