Profili Kompanisë

Ne kemi për qëllim për të eliminuar detyrën e ndarjes projektin tuaj në mes të kompanive të ndryshme të ndërtimit me ato të arkitekturës. Ne jemi një kompani që ofron projektimin dhe ndërtimin e shërbimeve për ju nga skica fillestare e deri tek ndërtimi përfundimtar.

  • Dizajn Kualitativ
  • Projekte përshtatur Klientit.
  • Ndërtime prej A deri në ZH.
  • Eksperiencë të lartë.
  • Materiale Ndërtuese.
  • Modelim 3D.
DIZAJN INTERIOR DIZAJN EKSTERIOR

KLIENTËT RRETH NESH

CKA MENDOJN ATA

ARSYET PSE TEK NE

tab-images-1
Projektet tona i krijojmë me shumë kualitet dhe përkushtim i japim vlerën tonë objekteve tuaja andaj mos hezitoni të kontaktoni.
tab-images-1
Ndërtim kualitativ me ndërtuesit tanë me eksperiencë shumë vjeçare  gjithashtu punë efikase dhe të shpejt andaj ejani tek ne ndërtoni ëndrrat tuaja.

SHËRBIMET

Ne mundohemi në kualitetin tonë të projektojmë banime individuale, banime kolektive dhe objekte afariste.

Tek ne mund të konsultoheni rreth ndërtimtarisë, Projektimit dhe problemeve të juaja në objekte

Ne Ofrojmë ndërtimin e Objekteve individuale (shtëpive) me dy lloje punimesh ,punimet e vrazhda dhe sistem me çelsa në dorë si dhe ndërtimin e objekteve afariste (Lokaleve) me dy lloje punimesh ,punimet e vrazhda dhe sistem me çelsa në dorë.

Ne Ofrojmë renovimin e objekteve individuale (Shtëpive) , objekteve kolektive (Banesave), objekteve afariste (Lokaleve)